RideShare pentru pachete!

În călătoria spre destinația ta,
pe măsura disponibilității spațiului,
livrează și monetizează!

Trimite un Pachet

Pentru tine

Fiecare călătorie iti aduce beneficii suplimentare. Câștigi bani extra, fără să faci devieri majore. Cand pornești intr-o călătorie cu mașina, de cele mai multe ori, descoperi că există spațiu neutilizat în portbagaj. Te ajutam sa fii platit atunci când oferi acel spațiu liber din mașină ta.

Pentru mediu

Oferind o cursa prin Pacofer faci și o alegere pozitivă pentru mediu. Fiecare pachet livrat în mașina ta, în timpul călătoriei tale deja planificate, înseamnă o reducere a vehiculelor în circulație, diminuând amprenta de carbon și emisiile poluante. Atunci când sunt trimise tradițional, noi vehicule sunt necesare pentru a le transporta la destinatie.

Pentru comunitate

Alătură-te comunității Pacofer și transformă-ți călătoriile într-un scop de a ajuta și de a câștiga bani în același timp.
Impreună clădim noi oportunități și motive de a fi conectați și buni. Începe să oferi o cursă chiar acum și dă sens fiecărei călătorii!

Cum fac să ofer o cursă?

Călătorești oricum, câștigi dacă vrei.

Fiecare pachet pe care îl livrezi vine cu o recompensă: satisfacția de a ajuta și ai oportunitatea de a câștiga bani suplimentari, iar tu poți să profiți de spațiul liber din mașina ta într-un mod inteligent și productiv.

Pacofer este mai mult decât o platformă de livrare colaborativă. Este o comunitate de oameni care împărtășesc valorile generozității, eficienței și sustenabilității. Când oferi o cursă prin Pacofer, îmbini utilul cu plăcutul!

Oferă-ți călătoria ta

Oferă-ți călătoria ta

Indiferent dacă te afli pe drumul zilnic al serviciului sau în explorare de noi destinații, Pacofer îți deschide ușa către noi oportunități.
Alege opțiunea "Oferă o cursă" din aplicație, detaliază călătoria ta - alege data și ora plecării, precizează locurile de plecare și destinație și cursa este publicată.

Adauga Pachete

Adauga Pachete

Tu analizezi: cât spațiu ai disponibil și câte pachete poți lua în grijă, astfel te asiguri că fiecare călătorie devine o oportunitate maximă pentru tine și spatiul liber din mașină ta.

Notificare Status

Notificare Status

Te ținem la curent cu fiecare etapă importantă. Primești notificări în timp real când primești cereri de livrare sau anulare, în momentul preluării sau predării pachetelor. îți vom reaminti cu o oră înainte orice călătorie programată.

Rezervare Pachete

Rezervare Pachete

Primești solicitări de rezervare pentru pachetele pe care le-ai adăugat la călătoria ta. Asta înseamnă că persoanele interesate își vor rezerva spațiu în mașină pentru a-și transporta bunurile. Alegerea este a ta - poți alege să accepți automat rezervările sau să le gestionezi manual.

Preluare Pachete

Preluare Pachete

În locația desemnată în călătoria ta, vei prelua pachetele și vei fi plătit conform ofertei tale, de către cei care le trimit. Vei confirma în aplicație că pachetele au fost preluate de tine de la locația stabilită inițial.
Recomandarea este să fii prezent cu cel puțin 15 minute înainte de momentul preluării.

Predare Pachete

Predare Pachete

Condu cu determinare către locația specificată de tine în călătorie și întâlnește persoana desemnată în rezervarea fiecărui pachet. În acest moment, eforturile tale grijulii se transformă în satisfacția de a încheia cu succes fiecare traseu, implinindu-ti angajamentul față de fiecare pachet și expeditor.

Mai multe avantaje sa faci o cursa

Ce beneficii îți aduce Pacofer?

Câștiguri suplimentare într-un mod ușor și flexibil.

Fiecare pachet livrat vine cu o recompensă. Cu Pacofer, câștigi bani în timp ce călătorești.

Contribuție la eficiență și mediu.

Fiecare pachet livrat în timpul călătoriilor tale are impact semnificativ. Oferind o cursă, nu doar economisești, ci și contribui la un mediu mai curat și mai sustenabil.

Flexibilitate și control în favoarea ta.

Ai control complet asupra fiecărui aspect al călătoriei tale, momentul potrivit pentru a oferi o cursă, alegerea pachetelor sau prețul acestora.

Călătorii responsabile și implicate.

Fiecare kilometru parcurs devine un pas în direcția unei comunități mai conectate și sustenabile.

Prioritatea noastră este siguranța ta.

Protejăm datele și experiențele tale.

Avem un angajament profund față de respectarea confidențialității și protecției datelor tale.

Fiecare informație personală sau financiară este tratată cu maximă precauție, în conformitate cu politicile noastre de confidențialitate și securitate, astfel poți avea încredere că experiența ta cu Pacofer se bazează pe un fundament solid de siguranță și respect față de intimitatea ta.

Prioritatea noastră este siguranța ta

FAQ

Îți punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a te ajuta în orice etapă a experienței tale cu Pacofer.

Folosește secțiunea FAQ în aplicația Pacofer pentru a-ți oferi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Suport

Suntem alături de tine în fiecare pas al experienței tale cu Pacofer. Fie că ai nevoie de ajutor sau ai întrebări, suntem la dispoziția ta. Ne poți contacta direct din aplicație sau din link de mai jos.

Contacteaza-ne →

Feedback

Ajută-ne să înțelegem mai bine nevoile și așteptările tale și să continuăm să evoluăm în direcția corectă. Fiecare părere contează și contribuie la îmbunătățirea platformei noastre.

Lasa-ne un feedback →